Bemutatkozás

mustra logo cimlapEgyesületünket olyan megfontolásból hoztuk létre, hogy a bor- és pálinkabírák továbbképzését magas szakmai szinten biztosítani tudjuk, a bírákat összefogjuk. Céljaink továbbá: a kulturált bor- és pálinkafogyasztás szeretetének elterjesztése szélesebb körökben, valamint az ezzel összefüggő kapcsolatteremtő és közösségépítő alkalmak és rendezvények támogatása, megszervezése. A bortermelők a pálinkakészítők szakmai támogatása.

Az alapító tagok bírálói, bor- és pálinkaversenyszervezői tapasztalatokkal rendelkeznek. Tagjaink között tudhatunk okleveles bor- és pálinkabírálókat, borászokat és pálinkafőző mestereket. Tapasztalatainkat szeretnénk megosztani a versenyek megszervezéséhez, lebonyolításához. Rendelkezünk a rendezvények lebonyolításához minden tárgyi és szakmai eszközzel is. Felajánljuk segítségünket bármilyen bor- és pálinkaverseny megszervezéséhez a helyi szokások figyelembevételével.

Szeretnénk, ha szervezői és szakmai tapasztalattal nem rendelkező kezdő szervezők igénybe vennék segítségünket, hogy a versenyek tisztaságát segíthessük.

A versenyek eredményességének egyik alappillére a megfelelő tárgyi eszköz megléte! Sajnos kevés bírálóhelyen tudnak megfelelő körülményeket biztosítani a színvonalas bírálathoz! Egyesületünk ebben is tud segítséget nyújtani!

Egyesulet cskep